فلزیاب چیست
فلزیاب چیست ؟ فلزیاب وسیلهای است که برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی یا گم شده درون زمین، دیوار یا اجسام دیگر به کار گرفته میشود. برای بررسی انواع فلزیاب با ما همراه باشید. دستگاه فلزیاب ها میدان مغناطیسی را در اطراف دیسک جستجوگر خود ایجاد میکنند.
فلزیاب
زمانی که جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار بگیرد شدت میدان مغناطیسی تغییر کرده و با این تغییرات متوجه وجود فلز در اطراف دیسک خود خواهد شد و آن را آشکار و اطلاع میدهد. هر چقدر شدت میدان مغناطیسی تولید شده بیشتر باشند عمق کشف فلز توسط فلزیاب بیشتر خواهد بود. عمق کاوش توسط فلزیاب با توجه به اندازه، شکل و جنس فلز تغییر میکند کمتر یا بیشتر میشود.
انواع فلزیاب:
- تفریحی (VLF)
- پیشرفتهای (PI)
- صنعتی
- امکان فرستنده و گیرنده (TR)
- فرکانسی
- مغناطیسی
- حرارتی راداری زمینی
فلزیاب چیست ؟ دستگاه فلزیاب یا همان گنج یاب مدل های مختلفی دارد که بالغ بر هفت نوع است. ما در اینجا سعی میکنیم به صورت خلاصه شما را با آن ها آشنا کنیم:
۱ – فلزیاب های تفریحی (VLF):
این دستگاه ها کوچک بوده بسیار سبک هستند و دیسک آن ها حدود ۲۵ سانتی متر می باشد .می توانند یک شیء فلزی یک در یک متر را در عمق حدودی یک متری
زمین پیدا کنند. قدرت تفکیک کمی دارند و برای اشیای فلزی که سطح زمین بسیار نزدیک هستند مناسب می باشند.
۲ – فلزیاب های پیشرفته(PI):
قدرت بیشتری دارند سنگین هستند چون از باتری های سنگین استفاده می کنند. از ضعف های این نوع نداشتن قدرت تفکیک بین آهن و سایر فلزات و نداشتن مانیتور می باشد.
۳ – فلزیاب های صنعتی:
در صنایع مختلف مثل فرش ،ماشین،چوببری، صنایع بستهبندی و …از آن ها استفاده می شود.
۴ – فلزیاب های (TR):
این دستگاه ها نیز قدرت تفکیک ندارند و معمولاً برای پیدا کردن فلز های بزرگ مثللوله های آب مورد استفاده قرار میگیرند. از دیگر معایب دستگاه تی آر سخت بودن کار با دستگاه، گم کردن هدف و ضعف در تعیین محل دقیق فلز می باشد که به همین خاطر خرید عمومی زیادی ندارند.
۵ – فلزیاب های فرکانسی یا طلایاب ها:
این نوع از دستگاه ها از نوع فرکانس القایی یا جذبی با تنظیمات تفکیکی و تشخیصی و سطح و حجم ترشهولد یا تارگت ایکس می باشند.